Mitä naiseus on? Suur-Helsingin Valkonauha ry on mukana Naiserityisen työn verkoston naistenpäivänä 8.3.2022 alkaneessa Naiseus on- kampanjassa.

Kampanjalla muistutamme, että naiseus on moninaista, eikä mahdu yhteen muottiin. Kampanjan keskiössä on ajatus siitä, että naiseus on mahdollisuuksia, vaihtoehtoja ja tasapainoilua, ja se voi olla muuttuvaista läpi elämän. Tärkeää on, että jokaisella on tilaa pohtia, mitä naiseus ja siihen liittyvät roolit itselle merkitsevät.

Naistenpäivänä käynnistyvän kampanjan taustalla on Naiserityisen työn verkosto, joka kokoaa yhteen naiserityisen työn parissa työskenteleviä ammattilaisia. Verkoston jäsenorganisaatiot julkaisevat kampanja-aikana 8.3.–19.3. sometileillään päivittäin viestejä naiseudesta. Seuraa siis somessa kampanjaa, pohdi mitä ajatuksia viestit sinulle merkitsevät ja jaa niitä eteenpäin!

Naiserityisen työn verkosto on vapaamuotoinen, valtakunnallinen ja maksuton verkosto, jonka tavoitteena on tehdä naiserityistä työtä näkyvämmäksi mm. toteuttamalla erilaisia tapahtumia ja kampanjoita sekä tehdä vaikuttamistyötä kirjoittamalla kannanottoja ja mielipidekirjoituksia. Verkosto on kasvanut tasaista tahtia perustamisvuoden 2019 jälkeen ja tällä hetkellä verkostoon kuuluu noin 30 jäsenorganisaatiota.