Suur-Helsingin Valkonauha ry:ssä rekrytoidaan uusia työntekijöitä toiminnan laajentuessa.

Haemme päihdepalveluiden palveluasumisen MATILDA-YHTEISÖÖN

Lähihoitajia 6 kpl

Sairaanhoitajaa

Palveluvastaavaa

Oletko joskus pohtinut, että olisi hienoa olla mukana käynnistämässä uutta palvelua, jossa keskiössä on naiserityinen työ ja toipumisorientaatio?

Kevään aikana Suur-Helsingin Valkonauha perustaa kaksi uutta yksikköä, päihdehuollon palveluasumisen ja tuetun yksikön yhteisöt, jotka sijaitsevat samassa paikassa Järvenpäässä. Ensimmäisenä toimintansa aloittaa Matilda-yhteisö, johon nyt onkin haussa uusi työryhmä.

Matilda-yhteisössä on 20 paikkaa naisille. Yksiköistä vastaa ja esimiehenä toimii päihdepalveluiden päällikkö. Yksikössä työskentelee ohjaajia, palveluvastaava ja sairaanhoitaja.  

Kaikessa Suur-Helsingin Valkonauha ry:n toiminnassa korostuvat vahva toipumisorientaatio ja naiserityinen työ, mm. väkivalta ja traumatyö. Asukkaat ohjautuvat Helsingin päihdehuollon kautta.   

Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus olla mukana kehittyvässä yhdistyksessä ja luoda uusia toimintatapoja ja naiserityisiä palveluita.

Oletko sinä se etsimämme työryhmän jäsen, jonka sydän sykkii juuri tälle työlle? Jos tunsit kipinän, niin laita ihmeessä hakemusta.

Alla olevista linkeistä pääset tutustumaan lisää työtehtäviin.

Lähihoitajien työpaikkailmoitus

Avoimet työpaikat – Haku hakutekijöillä (te-palvelut.fi)

Sairaanhoitajan työpaikkailmoitus

Avoimet työpaikat – Haku hakutekijöillä (te-palvelut.fi)

Palveluvastaavan työpaikkailmoitus

Avoimet työpaikat – Haku hakutekijöillä (te-palvelut.fi)

Lisätietoja:

Päihdepalveluiden päällikkö Petra Pohjanheimo, puh 040 747 9421, petra.pohjanheimo@suurhelsinginvalkonauha.fi